Oferta Crăciun Revelion munte Apuseni Vârtop-Arieșeni

Oferta Crăciun Revelion munte Apuseni Vârtop-Arieșeni
Încercăm să vă încântam cu mâncăruri alese, tradiții și obiceiuri învățate de la bunici, cadouri pregătite
cu drag, astfel ca Sărbătorile de iarna să fie momente de bucurie, lumină în ochi și pace in suflete!

Craciun cu zapada la Pensiunea SkipassCrăciun 2023 la Pensiunea Skipass in Vârtop – Arieșeni   Fulgi de zapada la Vartop-Arieseni

Sejur 5 nopți, 6 zile, din 23.12.2023 până în 28.12.2023 – pentru varianta pe 4 nopti vă rugăm să ne scrieți
Tarife pentru loc în cameră dublă:
2200 lei/5 nopti/persoana,  cazare cu all inclusiv, camere tip A
2000 lei/5 nopti/persoana,  cazare cu all inclusiv, camere tip B
1100 lei/5 nopti/copil,  cazat în cameră cu 2 părinți, cu porție întreagă de mâncare
800 lei/5 nopti/copil,  cazat în cameră cu 2 părinți, cu jumatate de porție de mâncare
Oferta de Crăciun Vârtop – Arieșeni 2023 include:
– Toate mesele: micul dejun bufet suedez, prânzul și cina la alegere din două variante de meniu – apă minerală, sucuri, cafea, bere, vin la carafă, vin fiert, afinată, palincă
– Masa din Ajun, seară festiva cu obiceiuri din Bihor, colindători… (la care pe lângă băuturile servite la celelalte mese mai sunt incluse : whisky, vodcă, cognac, martini, digestiv )
– Acces la saună și piscină
– Rezervările pentru Crăciun se fac in baza unui avans egal cu 40% din valoarea sejurului

Fulgi de zapada la Vartop-ArieseniRevelion 2024 la Pensiunea Skipass in Vârtop – ArieșeniFulgi de zapada la Vartop-Arieseni

 
Sejur 5 nopți, 6 zile, din 28.12.2023 până în 02.01.2024
Tarife pentru loc in cameră dublă:
3100 lei / persoană / sejur in cameră tip A
2900 lei / persoană / sejur in cameră tip B
1000 lei / copil mic/ sejur ( cazat în cameră cu 2 adulți cu jumatate de porție de mâncare)
1450 lei / copil mare/ sejur ( cazat in cameră cu 2 adulți – porție întreagă de mâncare)
Sejur 4 nopți, 5 zile, din 29.12.2023 până în 02.01.2024
Tarife pentru loc in cameră dublă:
2600 lei / persoană / sejur in cameră tip A
2450 lei / persoană / sejur in cameră tip B
800 lei / copil mic/ sejur ( cazat în cameră cu 2 adulți cu jumatate de porție de mâncare)
12000 lei / copil mare/ sejur ( cazat in cameră cu 2 adulți – porție întreagă de mâncare)
 
Oferta de Revelion la munte 2024 include:
– Toate mesele: micul dejun bufet suedez, prânzul si cina la alegere din două variante de meniu – apă minerală, sucuri, cafea, bere, vin la carafă, vin fiert, afinată, palincă
– Masa de Revelion (la care pe lângă băuturile servite la celelalte mese mai sunt incluse : whisky, vodcă, cognac, jagermeister, șampanie)
– Acces la saună și piscină
– Rezervările pentru revelion se fac in baza unui avans egal cu 40% din valoarea sejurului

Vă așteptăm cu drag!

Oferta Crăciun Revelion, la munte, în Apuseni, la Vârtop-Arieșeni

 

Apusenii fascinează și încântă pe oricine caută să-i descopere. „Peisajul magic, de poveste, îi îndeamnă pe cei care ajung pentru prima dată aici să revină iar și iar… o
chemare ritualică a naturii, o invitație la noi descoperiri, la noi aventuri, la relaxare. În angrenajul acestui pitoresc peisaj, Vârtopul are partea sa de farmec. Vă invităm să-idescoperiți frumusețea, indiferent de anotimp!“
Satul de vacanță Vârtop este situat în inima Munților Bihor, la 1150 de m altitudine, pecumpăna apelor care separă bazinul hidrografic al Crișului Negru de cel al Arieșului, la granița dintre județele Bihor și Alba. Se poate ajunge aici cu mașina, pe drumul național DN75, sau pe potecile turistice care străbat partea central-nordică a Apusenilor. Vârtopul este destinația ideală pentru petrecerea unei vacanțe active pe toată perioada anului, turiștii beneficiind de serviciile uneia dintre cele mai bune infrastructuri din arealul Munților Apuseni.
Dezvoltarea turismului în acest areal a început după anul 2000, în prezent existând peste 20 de baze de cazare (hoteluri, pensiuni, vile, cabane) și aproximativ 50 de case de vacanță. Pentru siguranța și buna informare a turiștilor există o bază Salvamont. Toți cei care doresc să se inițieze în arta sporturilor de iarnă (schi & snowboard) au la dispoziție o largă ofertă a școlilor de schi, cu peste 40 de monitori.
Ospitalitatea locuitorilor, peisajul de poveste, varietatea și unicitatea atracțiilor turistice naturale, aerul curat, abundența zăpezii, posibilitatea practicării unei game diverse de activități specifice turismului montan, sportiv și de aventură, dar și infrastructura turistică de excepție oferă condițiile necesare petrecerii unei vacanțe perfecte. De aceea, de la an laan, Vârtopul atrage tot mai mulți turiști.
Vârtopul este principala destinație pentru sporturi de iarnă din Bihor și una dintre cele mai importante din vestul țării.
Prin caracteristicile tehnice, pârtiile de schi din Vârtop sunt recomandate tuturor categoriilor de
vârstă. Sezonul de schi durează aproximativ 120 de zile pe an.
În satul de vacanță Vârtop există 3 pârtii de schi, dotate cu instalație de iluminare nocturnă și cu telescaun modern.
Cea mai populată este pârtia Piatra Grăitoare, cu o lungime de 1880 de metri, cu grad de dificultate mediu și dificil.
Cele 3 școli de schi din Vârtop, la care activează peste 40 de monitori atestați, inițiază sutele deturiști în arta schiatului.
Oaspeții Vârtopului pot avea parte și în timpul iernii, atât de liniştea oferită de natură, cât şide multă distracție și adrenalină. Cei mai puțin
aventuroși pot admira în timpul iernii, din săniile trase de cai sau din telescaunul pârtiei de schi, peisajul fascinant al Munților Apuseni.
După o zi petrecută în natură, distracția continuă în interiorul bazelor de cazare, unde turiștii se pot bucura de piscină, saună, clubbing și diverse programe de animație turistică.
Descoperiți Vârtopul, iarna! Petreceți o vacanță la schi, împreună cu familia și prietenii!

Serbarile zapezii

Pasionații sporturilor de iarnă, începători sau profesioniști în arta schiatului, au ocazia să-și etaleze plăcerea de a schia, talentul sau tehnica, participând la evenimentul Serbările Zăpezii.
Organizat anual, în luna februarie, pe pârtia Piatra Grătoare din satul de vacanță Vârtop, evenimentul atrage mii de turiști din toate colțurile țării, dar și din afara granițelor.
Competiția de schi este dedicată tuturor categoriilor de vârstă. Turiștii aflați la baza pârtiei au parte de spectacol, distracție și adrenalină la cote ridicate. Pentru ei sunt organizate concerte cu artiști renumiți, discotecă în aer liber, concursuri funny cu premii, etc. Spectacolul este completat cu demonstrații de snowboard și schi freestyle, riderii invitați impresionând publicul cu sărituri spectaculoase. Atmosfera de voie bună, fair-play și prietenie este resimțită de toți oaspeții Vârtopului, pe durata celor trei zile dedicate sărbătorii sporturilor de iarnă.
Pârtia Piatra Grăitoare din Vârtop este locul ideal pentru petrecerea unei vacanțe de iarnă active, atât pentru a vă iniția în tainele schiului și snowboard-ului, cât și pentru a concura alături de sportivi profesioniști.